Rouwmaaltijden ook bij u thuis

Uw rouwmaaltijd in Terrazza Events Latem

De verzorging van uw rouwmaaltijden in Sint-Martens-Latem kan gebeuren in het unieke en aangenaam kader van Terrazza Events. Wij bieden diverse interessante formules. U kunt er opteren voor belegde broodjes, een koude of een warme maaltijd.

Wij werken samen met gevestigde en getalenteerde chef-koks en patissiers die u op een zeer discrete manier hun "culinair kunnen"  voorschotelen. Daarnaast bieden wij u een mooie en uitgebreide selectie wijnen aan uit onze eigen wijnkelder.
Alles gebeurt met de grootste aandacht voor uw eigen wensen.

In sommige situaties kan het opportuun zijn om de rouwmaaltijd te vervangen of vooraf te laten gaan door een receptie. Onze rouwmaaltijden en wijnen zijn verkrijgbaar in alle prijscategoriën.

Elke rouwmaaltijd in Terrazza Events Latem wordt opgevat als een afsluiting van de uitvaart waarbij het napraten met familie en vrienden u meer dan troost kan bieden en dit in een modern, gezellig en vriendelijk interieur aangevuld met een vlotte meertalige bediening.

In Terrazza Events Latem  bent u niet gebonden aan een bepaald tijdschema. U heeft in alle rust de volledige zaal ter beschikking voor u en uw genodigden. Parking en vestiaire zijn eveneens voorzien.

Uw rouwmaaltijd georganiseerd bij u thuis

Wanneer u liever opteert voor een rouwmaaltijd bij u thuis nemen wij de volledige organisatie en uitvoering op ons. Wij zorgen er tevens voor dat uw woning terug netjes en opgeruimd achtergelaten wordt na afloop!

Ook indien u beroep doet op de diensten van een collega-uitvaartondernemer kunt u toch in Terrazza Events Latem  terecht voor de verzorging van uw rouwmaaltijd met uiteraard dezelfde service. Uiteraard verplicht een informatief gesprek u tot niets.

Terrazza Events Latem
Kapt. K. L. Maenhoutstraat 60
9830 Sint-Martens-Latem
Telefoonnummer Bureel: +32 (0)9-282 35 68

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Back to Top